ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φιλικό με την ΑΕΚ οι Βετεράνοι του Θρύλου!

Φιλικό με την ΑΕΚ οι Βετεράνοι του Θρύλου!

Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, για φιλανθρωπικό σκοπό, θα δώσουν οι Παλαίμαχοι παίκτες του Ολυμπιακού, την Κυριακή (6/5), στις 13:00, στο κλειστό Α.Π.Χ. Αργοναύτες (Τριπόλεως 17 και Λεωφ. Κύπρου 51), στην Αργυρούπολη.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση των Βετεράνων του Θρύλου αναφέρει: «Οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού παίρνουν θέση στο τζάμπολ απέναντι στους παλαίμαχους της ΑΕΚ, σε έναν φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Την Κυριακή (6/5), στις 13:00, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης και οι συμπαίκτες του περιμένουν τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό Α.Π.Χ. Αργοναύτες (Τριπόλεως 17 και Λεωφ. Κύπρου 51), στην Αργυρούπολη.

Η συμμετοχή του Νάσου Γαλακτερού στην ομάδα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος και σε αυτή του Ολυμπιακού στο δεύτερο -καθώς έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων στην αθλητική καριέρα του- αποτελεί μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων πως «ο αθλητισμός ενώνει».

Να σημειωθεί, ότι ακόμα δύο παίκτες που θα αγωνιστούν στο φιλικό, έχουν ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», αλλά και στα «κιτρινόμαυρα» ως αθλητές. Ο λόγος για τους Περικλή Δορκοφίκη (Ολυμπιακός) και Νίκο Χατζή (ΑΕΚ).

Από εκεί και πέρα, στο φιλικό παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Γιάννης Παραγυιός -διότι την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια της εγγονής του-, καθώς και οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Γιώργος Λιμνιάτης, οι οποίοι που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, μάλιστα, θα δημοπρατηθούν δύο φανέλες, μία του Θρύλου και μία της ΑΕΚ, με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να προορίζονται για την οικονομική ενίσχυση ενός μαθητή του δήμου Αργυρούπολης που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στον πάγκο της ΑΕΚ δίπλα στον Νίκο Τσοσκούνογλου θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος προπονητής των Νικς και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Κερτ Ράμπις.

Όσον αφορά στους διαιτητές του ματς, θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, καθώς και οι πρώην διαιτητές Νίκος Ζαβλανός, Ανδρέας Τσαγκαμίλης, Θόδωρος Βιδάλης, Βασίλης Αφεντουλίδης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ