ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ντόρσεϊ story...

Ντόρσεϊ story...

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αναφέρει ότι δεν ψάχνει για παίκτη. Αυτή είναι η μισή... αλήθεια. Διότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας συγκεκριμένης προσθήκης. Που ακούει στο όνομα Τζόι Ντόρσεϊ!

Ο Αμερικανός σέντερ που κατέκτησε με τους "ερυθρολεύκους" την Euroleague του 2012 στην Κωνσταντινούπολη είναι ξεχωριστή περίπτωση. Ο Θρύλος δεν έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει παίκτη για να πάρει έναν παίκτη για τα... μάτια του κόσμου και να "γεμίσει" κι άλλο το ρόστερ του. Θα πάρει έναν παίκτη -εάν πάρει τελικά- ώστε να μπορέσει να δώσει πραγματικά το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό.

Ώστε να έχει έναν ακόμα παίκτη μέσα στη ρακέτα, για να φτάσει ως το τέλος στην Ευρώπη και να μπορέσει να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο στην Euroleague. Το θέμα με τον Ντόρσεϊ έχει ως εξής. Ο 32χρονος σέντερ είναι με το... ενάμιση πόδι εκτός Γαλατασαράι. Δεν τα πηγαίνει καλά με τον κόουτς Αταμάν και ψάχνεται για να την... κάνει!

Εάν συμβεί αυτό έγκαιρα, τότε ναι ο Θρύλος θα μπει στο "κόλπο" της απόκτησής του. Για να δυναμώσει πάρα πολύ μέσα στη ρακέτα και να έχει πολλές λύσεις, για να φτάσει ως την κορυφή της Ευρώπης. Διαφορετικά, δύσκολα θα γίνει άμεσα μια προσθήκη...

Εδώ υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Ντόρσεϊ γουστάρει με... χίλια να επιστρέψει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Να αγωνιστεί ξανά με τον Σπανούλη και τα άλλα παιδιά του Θρύλου. Αυτό σας θυμίζει κάτι, ε; Ό,τι συνέβη δηλαδή και με την περίπτωση Παπανικολάου...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ