ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους έζωσαν τα... φίδια!

Τους έζωσαν τα... φίδια!

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε; Η δυνατή άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός έγινε... σκληρό παιχνίδι! Αυτό είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες ο Ιτούδης, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ και πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟ. Αυτό είπε και σήμερα ο Μάνος Παπαδόπουλος, στην κλήρωση των διαιτητών της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ειδική αναφορά στο παιχνίδι του Θρύλου, στη δυνατή άμυνα που παίζει και στοχοποίησε και τον Χάκετ!

Τα λόγια του ήταν πως "Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε... Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη, του Χάκετ, που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί κορυφαίοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές της Ευρώπης. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί".

Δηλαδή στην Euroleague που παίζουν οι κορυφαίες ομάδες της ηπείρου μας, γιατί δεν λένε τα ίδια πράγματα. Και τα λέει ένα πρώην και ένα νυν στέλεχος των "πράσινων"! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε... Όσον αφορά στον Μάνο Παπαδόπουλο και τη σημερινή του τοποθέτηση, ένα είναι βέβαιο. Τους έχουν ζώσει τα... φίδια. Βλέπουν ότι χάνεται μια ακόμα χρονιά, βλέπουν πως το πρωτάθλημα θα πάει και φέτος στον Πειραιά και ήδη αναζητούν από τώρα το άλλοθι για την αποτυχημένη χρονιά. Διότι και ένα Κύπελλο να πάρουν, δεν το σώζουν!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ