"Κάθε χρόνο και καλύτερα..."
Πανευτυχείς και απόλυτα ικανοποιημένες από την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος και συνάμα του νταμπλ εμφανίστηκαν οι Στέλλα Καλτσίδου, Βικτόρια Μακόλι, Εβίνα Σταμάτη και Εβίνα Μάλτση. Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη φετινή σεζόν της ομάδας μπάσκετ Γυναικών, έκαναν ξεχωριστή αναφορά στους… στυλοβάτες του τμήματος και σύσσωμου του Ερασιτέχνη. Και μίλησαν με εγκωμιαστικά λόγια για τον κόσμο του Θρύλου.
Στέλα Καλτσίδου: «Ο Ολυμπιακός να παίρνει πάντα τίτλους»
Η Ελληνίδα φόργουορντ ανέφερε: «Πρωτάθλημα! Τι άλλο να ζητήσουμε. Είμαστε υπερβολικά χαρούμενες που φτάσαμε αήττητες στον τελικό μας στόχο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό και κοντά μας όταν τον χρειαζόμασταν! Τώρα θα βγούμε να το γιορτάσουμε και η συνέχεια για μας είναι ο Ολυμπιακός να παίρνει πάντα τίτλους!».
Βικτόρια Μακόλι: «Είμαστε πρωταθλητές»
Από την πλευρά της, η Αμερικανίδα σέντερ τόνισε πως: «Ήταν μία ενθουσιώδης χρονιά για εμάς. Κερδίσαμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα, χωρίς να ηττηθούμε και παίξαμε σαν μία κανονική ομάδα. Είμαι χαρούμενη υπερβολικά γιατί αυτό έγινε απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα όπως ο Φάρος. Θέλαμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα και κάθε τίτλο! Είμαστε πρωταθλητές!».
Εβίνα Σταμάτη: «Διπλή η χαρά γιατί ήμασταν στο σπίτι μας»
Όσον αφορά στην Ελληνίδα γκαρντ, υπογράμμισε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε και όταν έρθει αυτή η στιγμή, είναι πάντα μοναδική από μόνη της. Είναι το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά μας. Είναι διπλή η χαρά γιατί ήμασταν στο «σπίτι» μας, στα προάστια του Πειραιά όπως το Κερατσίνι και καταλαβαίνεις. Σήμερα ήρθε και μπόλικος κόσμος εδώ που ήταν φοβερός. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου αλλά και τον Φάρο που κατέκτησε επάξια τη δεύτερη θέση. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου και τον προπονητή μου και φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κουντούρη όπως και τον κύριο Λεριώτη που μας στηρίζουν από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα. Χωρίς αυτούς δεν φτάναμε ως εδώ και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».
Εβίνα Μάλτση: «Κάθε χρόνο και καλύτερα»
Η αρχηγός των «ερυθρολεύκων», από την πλευρά της, ανέφερε ότι: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο και καλύτερα τα πηγαίνει ο Ολυμπιακός και κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια, για την ομάδα ειδικά που χτίζει εδώ και καιρό και παίρνει τα πρωταθλήματα. Νομίζω ότι κάθε χρόνο και καλύτερα πηγαίνει η ομάδα και θεωρώ ότι θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Είμαστε τυχερές που έχουμε στο χώρο έναν σύλλογο όπως τον Ολυμπιακό που μπορεί να μας προσφέρει, όλα αυτά για να μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ».







