ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "αντίο" της Μπαλτά στον Ολυμπιακό

Το

Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό η Ανθή Μπαλτά τη νέα χρονιά και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, δείχνοντας την αγάπη της για την ομάδα του Πειραιά, τονίζοντας:

«Η αγάπη μου για την ομάδα που απ' οσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι φίλαθλος είναι δεδομένη και περνώντας τα χρόνια μεγαλώνει όλο και περισσότερο...

Δυστυχως, δεν συνεχίζει, πλέον να συμβαδίζει με την δεύτερη μεγάλη μου αγάπη το μπάσκετ και την αθλητική μου καριέρα!

Όπως μου ανακοινώθηκε, σήμερα, δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό.

Θέλω, να ευχαριστήσω, την διοίκηση του Ολυμπιακού και προσωπικά τον πρόεδρο Μ. Κουντουρη αλλά και την Γενική Γραμματέα Χ. Τσιλιγκιρη.

Τις συμπαίκτριες μου και όλο το stuff για την χρόνια που περάσαμε καθημερινά μαζι!

Ευχαριστω μεσα απ’την καρδιά μου τον άνθρωπο και συγχρόνως χορηγό της ομάδας Γ. Λεριωτη,ο οποιος στηρίζει με όλες του τις δυναμεις το άθλημα που λέγεται γυναικείο μπάσκετ,επενδύοντας σε αυτό πολλά χρόνια.

Αφησα για το τέλος,την ψυχή του συλλόγου που αγαπώ πριν καν αγωνιστώ με τα χρώματα του,τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Νιώθω μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και αυτό οφείλεται σε εσας,που με την αγάπη σας και τις πράξεις σας με γεμίσατε υπερηφάνεια,έστω και αν δεν πρόλαβα να σας το ανταποδώσω όπως σας αξίζει στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν σας λέω αντίο,γιατί θα καθόμαστε,πλέον,διπλα διπλα στη κερκιδα να βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα,σε όλα τα αθλήματα!

Εις το επανιδείν.

Ανθή Μπαλτά».

 

PHOTO GALLERY

Το

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ