ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λες και έχει τελειώσει η χρονιά!

Λες και έχει τελειώσει η χρονιά!
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Το κακό είναι η εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ απέναντι στην Κύμη στο πρώτο ματς των πλεί οφ του πρωταθλήματος. Το καλό όμως από την άλλη είναι ότι διαπιστώθηκε το πρόβλημα και δεν... κρύφτηκε και πάλι κάτω από το χαλάκι. Γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου σε ήττες ή κακές εμφανίσεις πάντα υπήρχε μία δικαιολογία στη συνέχεια ερχόταν μία νίκη με μεγάλο σκορ και τότε... ξαφνικά όλα χανόντουσαν και έμπαιναν στην άκρη.

Δεν είναι έτσι όμως και αυτό τώρα «βγαίνει» στην επιφάνεια.

Ο Ολυμπιακός με την Κύμη ήταν κάκιστος. Ξεκίνησε ένα ματς στο +25 και είδε την Κύμη να τον ισοφαρίζει με σκορ 72-72 και λίγο έλειψε το παιχνίδι να πάει παράταση ή και ακόμη χειρότερα να το χάσει η ομάδα του Πειραιά! Ήρθε το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Αυτό που έμεινε σε όλους είναι η κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού. Και δεν ήταν μόνο με την Κύμη αλλά είναι μία εικόνα την οποία έχει η ομάδα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα πριν από τους αγώνες με τη Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα. Τότε όμως είχε βγάλει ένα πάθος ο Ολυμπιακός και είχε πάρει εκείνο το παιχνίδι στο ΣΕΦ το οποίο ίσως και πάλι να είχε κρύψει προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Η εικόνα των «ερυθρόλευκων» δείχνει όχι τόσο αδιαφορίας, αλλά αγγαρείας λες και η χρονιά έχει ολοκληρωθεί και απλώς κάποιοι περιμένουν να τελειώσουν και τα επίσημα ματς για να φύγουν για το σπίτι τους. Θα πρέπει όμως κάποιος να εξηγήσει σε όλους, κανείς δεν εξαιρείται, ότι δεν είναι έτσι.

Έχει μείνει ο μεγάλος στόχος που είναι το πρωτάθλημα και αν η ομάδα δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό, τουλάχιστο να παλέψει και να βγάλει έναν... σφυγμό πάθους και οτιδήποτε άλλο για τον κόσμο της!

Τουλάχιστον το καλό είναι ότι τώρα ο κόουτς τα είπε με χοντρά λόγια τονίζοντας «ντρέπομαι» και ότι «έχω πρώτος την ευθύνη, να αναλογιστούν και οι παίκτες τις δικές τους». Αυτή την φορά βγήκαν προς τα έξω αυτά και τονίστηκαν. Το θέμα είναι να δούμε αν κάποιοι ή μάλλον καλύτερα ΟΛΟΙ, αν τα κατάλαβαν και τα διορθώσουν...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ