Τζόνσον για επιστροφή, Μάζιτς για παραμονή

Τζόνσον για επιστροφή, Μάζιτς για παραμονή

Ο σχεδιασμός του τμήματος μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να έχουμε εξελίξεις αναφορικά με το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Θυμίζουμε, σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Παντελάκης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η παραμονή της Μίρνα Μάζιτς και τη νέα σεζόν θεωρείται πολύ πιθανή. Η σέντερ από την Κροατία έκανε πολύ καλή σεζόν και οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου της είναι σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα, πολύ πιθανή είναι η επιστροφή μίας (όχι και τόσο) παλιάς γνώριμης, της Λικέντρα Τζόνσον. Η Αμερικανίδα σέντερ έπαιξε στον Ολυμπιακό τη διετία 2015-17, ακολούθησε ένας χρόνος στο Φάρο Κερατσινίου, αλλά όλα δείχνουν πως θα ξαναβάλει τη φανέλα του Θρύλου.

Αντίθετα, στην έξοδο βρίσκονται η Βικτόρια Μακόλι και η Ιβόν Άντερσον.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ