ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να αποτελέσει παράδειγμα ο αρχηγός!

Να αποτελέσει παράδειγμα ο αρχηγός!

Πολύ κακή εικόνα παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης (16/5), κόντρα στην Κύμη, στο ΣΕΦ, για τον πρώτο προημιτελικό της φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν, ως επί το πλείστον, κατώτεροι των περιστάσεων και λίγο έλειψε να δεχθούν… κάζο ολκής από τους φιλοξενούμενους. Υπήρξε, όμως, και μία… σταθερή αξία από πλευράς των παικτών του Θρύλου, που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Και απέδειξε ότι, παρά τα όσα σπουδαία έχει καταφέρει στην καριέρα του, διανύοντας το 36ο έτος της ηλικίας του, είναι πάντα παρών και έτοιμος να προσφέρει. Ανεξαρτήτως δυναμικότητας του αντιπάλου, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη που τελείωσε το ματς με την ομάδα της Εύβοιας, έχοντας 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 τάπα σε 26:04 χρόνου συμμετοχής. Μάλιστα, ο αρχηγός των Πειραιωτών συγκέντρωσε 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης, λοιπόν, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για άπαντες μέσα στην ομάδα, ώστε να βγάλουν αντίδραση στο παρκέ, να αλλάξουν νοοτροπία και να ανεβάσουν την απόδοσή τους στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, ενόψει των τελικών της Basket League. Εκεί, δηλαδή, όπου κρίνεται το πρωτάθλημα.

Η προαναφερθείσα αντίδραση, λοιπόν, θα πρέπει να βγει άμεσα, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου (19/5) με την Κύμη, στο «Τάσος Καμπούρης», στο πλαίσιο του δεύτερου ματς της σειράς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ