ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον Καναδά ο Σταυρόπουλος

Στον Καναδά ο Σταυρόπουλος

Το προσεχές Σαββατοκύριακο διεξάγεται στο Τορόντο του Καναδά το φετινό All Star Game του NBA. Το παρών στη μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ θα δώσει, μεταξύ άλλων, και ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ωστόσο, δεν μετέβη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μόνο και μόνο για να παραβρεθεί στο All Star Game του NBA, αλλά πιθανότατα και για να κάνει κάποιες καθοριστικές επαφές με παράγοντες ομάδων του "μαγικού κόσμου".

Το μείζον θέμα αυτή την εποχή για τον Ολυμπιακό είναι η εύρεση κάποιου ποιοτικού σέντερ, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ο οποίος να μπορεί να ενισχύσει πραγματικά τους "ερυθρόλευκους", τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο -κυρίως- στο Top-16 της Euroleague.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει κάποιες συναντήσεις και κουβέντες με ανθρώπους ομάδων του NBA μήπως και προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση σέντερ για τον Ολυμπιακό...

Υπενθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ένα χρονικό περιθώριο δέκα ημερών προκειμένου να δηλώσουν κάποιον καινούργιο παίκτη, εφόσον βέβαια βρεθεί ο κατάλληλος και πάρει το χρίσμα από τον κόουτς "Σφαιρό"...

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ