ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτσι σας γουστάρουμε!

Έτσι σας γουστάρουμε!

Μάγκικη και παλικαρίσια νίκη με 75-65 επί του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, πήρε ο Ολυμπιακός, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον πρώτο τελικό κόντρα στον ΠΑΟ, λοιπόν, πέραν του αγωνιστικού στοιχείου, ήταν και κάτι ακόμα εμφανές: Το πάθος… Ό,τι, δηλαδή, έλειψε από πολλά προηγούμενα ματς των «ερυθρολεύκων», με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να γλιτώνουν το… κάζο την τελευταία στιγμή, αλά και να δέχονται δικαιολογημένη κριτική.

Άπαντες οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξαν ότι γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται την τεράστια σημασία της σειράς με τους «πράσινους», μιας και κρίνεται ο σημαντικότερος τίτλος της χρονιάς. Ωστόσο, υπήρξαν δύο παίκτες που ξεχώρισαν. Ο λόγος για τους  Μπόμπι Μπράουν και Γιώργο Μπόγρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ναι μεν δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο κόντρα στον ΠΑΟ, όμως ακόμα και από τον πάγκο, έδειξε να ζει κάθε στιγμή, κάθε φάση του παιχνιδιού, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Σηκωνόταν, έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του, πανηγύριζε στα μεγάλα καλάθια. Ήταν… παρών με τον τρόπο του.

Από την άλλη, ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε για 03:12, σκόραρε 2 πόντους, έχοντας 1 ασίστ, αλλά το πάθος και η… «τρέλα» που έβγαλε στο παρκέ, έκλεψαν την παράσταση. Φυσικά, η στιγμή που ξεχώρισε ήταν, όταν μετά το καλάθι που σημείωσε, έκανε χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του, σαν να λέει ότι «τρελάθηκε».

Ξεχείλιζε, λοιπόν, το πάθος από τους παίκτες του Θρύλου, είτε είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είτε μικρότερο, είτε μηδαμινό. Άπαντες μία γροθιά, όπως πρέπει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ