"Συνεχίζουμε μαζί για νέες επιτυχίες"
Χαρούμενη όπου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την παραμονή της στην ομάδα, η Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε, παράλληλα, στους στόχους της νέας σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου ανέφερε ότι: «Είμαι χαρούμενη που και τη νέα σεζόν θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Προερχόμαστε από ένα ακόμα νταμπλ χωρίς να ηττηθούμε και θέλουμε να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο και η επόμενη χρονιά. Προσωπικά είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας ξανά.
Δουλεύουμε πάρα πολύ για να εμφανιστούμε όπως αξίζει σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα από την μεριά μου να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και εύχομαι τη νέα χρονιά να πανηγυρίσουμε και άλλους τίτλους μαζί με τον κόσμο μας».







