Πρόβαρε κοστούμι ο Πρίντεζης (photo)

Πρόβαρε κοστούμι ο Πρίντεζης (photo)

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου θα τελεστεί ο θρησκευτικός γάμος του Γιώργου Πρίντεζη, στην περιοχή της Βάρκιζας.

Μάλιστα, ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού, που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα για την φετινή σεζόν, αφιέρωσε την ημέρα Πέμπτη (21/6) για τις διαδικασίες του γάμου του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος. Πιο συγκεκριμένα... πρόβαρε το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Ο υπαρχηγός του Θρύλου, ωστόσο, ο οποίος θα ντυθεί γαμπρός με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, δεν ήταν μόνος του. Συγκεκριμένα, είχε μαζί του, τους συμπαίκτες του, Ιωάννη Παπαπέτρου και Κώστα Παπανικολάου, με τους οποίους έβγαλε και τη σχετική φωτογραφία.

 

Ready for....!! #wedding #suit #men #menswear #greece #athens #kifisia #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros) στις 21 Ιούν, 2018 στις 6:49 πμ PDT

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ