ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 23 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Στις 23 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Όπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ, η κλήρωση για την Basket League για τη σεζόν 2018-19, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, στις 18:00, σε ξενοδοχείο στο Σούνιο. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κρατικό κανάλι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει ότι: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League της σεζόν 2018-19, του 27ου κατά σειρά Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή έξι ομάδων από την Αθήνα, δύο από τη Θεσσαλονίκη και έξι από διαφορετικές πόλεις της ελληνικής περιφέρειας (Πάτρα, Λαύριο, Κύμη, Ρόδος, Ρέθυμνο και Λήμνος), αρχίζει με την κλήρωση των αναμετρήσεων της κανονικής περιόδου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 18:00, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου δύο και πλέον μήνες πριν τον εναρκτήριο αγώνα, με σκοπό να εξυπηρετήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των ΚΑΕ/μελών του ΕΣΑΚΕ εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.

Η κλήρωση της Basket League για τη σεζόν 2018-19, που αναμένεται να είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και συναρπαστικές των τελευταίων ετών, θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές AEGEON BEACH HOTEL στο Σούνιο με φόντο τον ναό του Ποσειδώνα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ