ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο κόσμος του Θρύλου... στηρίζει Μπλατ

Ο κόσμος του Θρύλου... στηρίζει Μπλατ

Από την ημέρα όπου ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέλαβε τον πάγκο του Ολυμπιακού, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» πνέει άλλος… αέρας. Παντού, σε όλα τα επίπεδα. Αλλά ας επικεντρωθούμε στον κόσμο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» έδειξαν από τις πρώτες κιόλας στιγμές την στήριξή τους στον Αμερικανοϊσραηλινό κόουτς, τον οποίο εμπιστεύονται απόλυτα ενόψει της συνέχειας.

Ο Θρύλος ανανέωσε ήδη με τους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου, προχώρησε στις αποκτήσεις των Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Ζακ ΛιΝτέι και έπεται και συνέχεια. Με τους οπαδούς των Πειραιωτών να φροντίζουν να αποδεικνύουν, με κάθε τρόπο, ότι πιστεύουν στις επιλογές και στο… όραμα του 59χρονου τεχνικού.

Ενός ανθρώπου, δηλαδή, όπου έχει δημιουργήσει εξαιρετικό όνομα σε Ευρώπη και Αμερική, έχοντας δουλέψει με ορισμένους εκ των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, πραγματοποιώντας σπουδαίες επιτυχίες.

Ο κόσμος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, λοιπόν, γνωρίζει και… βλέπει ότι ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και σε σωστή βάση.

Και το γεγονός αυτό, τον κάνει να αισιοδοξεί ότι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, έχοντας για... αρχιτέκτονα τον Μπλατ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ