ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αντίπαλος του Θρύλου ο Ντόρσεϊ!

Αντίπαλος του Θρύλου ο Ντόρσεϊ!

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει πίσω στον Πειραιά τον Τζόι Ντόρσεϊ, κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν επετεύχθη...

Παρά το έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και την σφοδρή επιθυμία του ίδιου, δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" με την Γαλατάσαραϊ, με αποτέλεσμα ο... επαναπατρισμός του Ντόρσεϊ να μην ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, αντί να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ θα φορέσει αυτήν της Μπαρτσελόνα, στην οποία επίσης είχε αγωνιστεί (σ.σ. μετά τον Θρύλο), καθώς οι διοικούντες τον σύλλογο της Καταλονίας έφτασαν σε συμφωνία με τους Τούρκους και πήραν την ελευθέρας του έμπειρου σέντερ!

Οι "Blaugrana" πλήρωσαν τα 250.000 ευρώ, που απαιτούσαν οι ιθύνοντες της Γαλατά για ν' αφήσουν ελεύθερο τον Ντόρσεϊ και αφού συμφώνησαν και με τον ίδιο τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα, τον έκαναν και πάλι δικό τους!

Ο Τζόι Ντόρσεϊ πλέον ανήκει στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα, σε λιγότερο από δέκα μέρες θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, καθώς θα δηλωθεί από τους Ισπανούς για τον β' γύρο του Top-16 της Euroleague, ο οποίος ξεκινάει με τη σπουδαία αναμέτρηση στην Βαρκελώνη μεταξύ Μπάρτσα και Θρύλου!

Αντί, δηλαδή, ο Ντόρσεϊ να παίξει ως αθλητής του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε λίγες μέρες, θα γίνει το αντίστροφο! Απίστευτα πράγματα...

Η αλήθεια είναι ότι οι "Blaugrana" μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σέιν Λαουάλ στο γόνατο, είχαν μείνει χωρίς αξιόλογο παίκτη στη θέση "5", καθώς δεν γινόταν να πορευθούν μόνο με τον Άντε Τόμιτς, ο οποίος ούτως ή άλλως φέτος είναι πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του... Γι' αυτό και η απόκτηση ενός ποιοτικού ψηλού, που θα βοηθούσε άμεσα, αποτελούσε επιτακτική ανάγκη για τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στενεύουν τα περιθώρια για 5άρι

    Στενεύουν τα περιθώρια για 5άρι

    Τέσσερις μέρες απομένουν πλέον στον Ολυμπιακό προκειμένου να δηλώσει κάποιον νέο παίκτη ενόψει του β' γύρου του Top-16 της Euroleague

  • Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε Ντόρσεϊ

    Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε Ντόρσεϊ

    Επίσημα παίκτης των Καταλανών ο Αμερικανός σέντερ, θα κάνει ντεμπούτο στην Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό

  • "Χτενίζουν" την αγορά

    Οι άνθρωποι του Θρύλου "σκανάρουν" όλες τις περιπτώσεις ψηλών που τους έχουν προταθεί για να βρουν τον ιδανικό παίκτη.

  • Ο Ντόρσεϊ και οι άλλες... λύσεις

    Ο Ντόρσεϊ και οι άλλες... λύσεις

    Ο μάνατζερ του Αμερικανού σέντερ έριξε τους... τόνους, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαλατασαράι θέλει ένα συγκεκριμένο ποσό για να τον αποδεσμεύσει.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ