Σπουδαία κίνηση από τον Καντέρ

Σπουδαία κίνηση από τον Καντέρ

Συγκλονισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα να στερήσουν τη ζωλη σε 84 συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο της διεθνούς συμπαράστασης, αλλά και βοήθειας, λοιπόν, ο Ενές Καντέρ στέκεται, με πράξεις, στο πλευρό των πληγέντων. Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος αθλητής των Νικς, της ομάδας του NBA, δημιούργησε ένα λογαριασμό μέσω του οποίου μαζεύει λεφτά, ώστε να τα στείλει στην Ελλάδα και να διατεθούν για τις εκάστοτε ανάγκες.

Μάλιστα, με μήνυμά του στο Twitter αναφέρει ότι: «Η Ελλάδα έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές, που έχουν πάρει ήδη πάνω από 70 ζωές. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους για χρόνια και άλλοι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο πράγμα, τη ζωή.

Βοηθήστε με να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ διάφορων προσπαθειών ανάκαμψης, από το φαγητό μέχρι τα έξοδα των κηδειών. Αν και είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονές μας. Ακόμα και αν ζείτε στις ΗΠΑ, δεν πρέπει να ξεχνάτε τα αδέρφια και τις αδερφές σας από την Ελλάδα σε καιρό ανάγκης.
Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το ποσό, θα κάνει τη διαφορά. Καλώ τους φίλους μου να βοηθήσουν την Ελλάδα, που πολεμά αυτή την τραγωδία.

Ας ενωθούμε για χάρη της ανθρωπότητας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ