ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Εδώ είναι η οικογένειά μου"! (video)

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Γιώργο Πρίντεζη έκανε η Ευρωλίγκα. Βέβαια, προφανώς και είχε ετοιμαστεί κάποιες εβδομάδες νωρίτερα, μιας και σε αυτό μιλάει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά η ουσία είναι στις δηλώσεις του κορυφαίου πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης, ο οποίος τονίζει πως ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά του.

«Παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπώ. Είμαι στην ομάδα 15 χρόνια. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Εδώ έχω περάσει σχεδόν όλα μου τα χρόνια, όλες μου τις μέρες. Είμαι στην ομάδα που απολαμβάνω και αγαπώ», δήλωσε ο Πρίντεζης.

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έκανε την αρχή στο βίντεο, τόνισε: «Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος του τελευταίου δευτερολέπτου. Είναι αυτός που έχει βάλει το όνομά του πάνω σε κάθε μεγάλο σουτ της τελευταίας στιγμής του Ολυμπιακού. Μαζί με τον Βασίλη είναι οι παίκτες που θα σου μιλήσουν και θα είναι δίπλα σου συνέχεια. Και αυτό είναι κάτι που κάνει αυτήν την ομάδα ξεχωριστή».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως «είναι ο υπαρχηγός της ομάδας. Είναι σχεδόν όλα τα χρόνια στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας γιατί κάποιες φορές μας δίνει έξτρα ώθηση με τις εμφανίσεις του».

Ο αρχηγός του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης, είπε: «Ο Γιώργος δουλεύει εξαιρετικά χωρίς τη μπάλα και με βοηθάει πολύ στο να σκοράρει γιατί είναι σπουδαίος finisher, σπουδαίος finisher, ο καλύτερος στην Ευρώπη. Τον βοηθώ, με βοηθάει ανοίγοντας χώρους για μένα και είναι πολύ αποτελεσματικός για να τελειώσει το καλάθι».

Επίσης, ο Πρίντεζης επεσήμανε για τον Σπανούλη πως «είναι σαν δεύτερος αδελφός μου. Επικοινωνούμε πολύ καλά. Για μένα είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργάζομαι μαζί του».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπογράμμισε: «Ο Γιώργος μαζί με τον Βασίλη είναι δύο από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν παίξει σε αυτήν την ομάδα. Άλλαξαν το μέταλλο και τον χαρακτήρα της ομάδας».

Δείτε το βίντεο της Ευρωλίγκας για τον Πρίντεζη:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ