ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευκαιρία στα νέα παιδιά

Ευκαιρία στα νέα παιδιά

Το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης (1/8), με την πρώτη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» να είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου.

Ωστόσο, πάμε να εστιάσουμε στους παίκτες που επέλεξε ο Ντέιβιντ Μπλατ να συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας και συγκεκριμένα σε τρεις. Στον 16χρονο Σέρβο γκαρντ/φόργουορντ Αλεξέι Ποκουσέφσκι, τον 17χρονο πάουερ φόργουορντ Ανδρέα Τσουμάνη και τον επίσης 17χρονο σέντερ Θωμά Ζευγαρά.

Όσον αφορά στους δύο πρώτους, είναι γνωστοί στον κόσμο του Θρύλου, καθώς έχουν ήδη γραφτεί και ειπωθεί αρκετά πράγματα, τόσο για το ταλέντο τους, όσο και για τα τεράστια περιθώρια εξέλιξής τους.

Ο Ζευγαράς, λοιπόν, έχει ύψος 2.05, αγωνίζεται ως «4» και «5» και πρόκειται, με τη σειρά του, για ένα παιδί όπου στο Λιμάνι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του. Όπως και να’ χει, πρόκειται για παιδιά 16 και 17 ετών, στα οποία ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς των Πειραιωτών δίνει την ευκαιρία να βιώσουν την προετοιμασία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Άλλωστε, ο Θρύλος και ο 59χρονος κόουτς της ομάδας προσωπικά, ποντάρουν και επενδύουν πολλά στο… νέο αίμα, στο οποίο αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες, αποδεικνύοντας τη στήριξη προς αυτά τα παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή χρειάζεται, προκειμένου μία μέρα να πρωταγωνιστήσουν με τον Ολυμπιακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ