ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να κάνουμε μία ομάδα με πνεύμα νικητή"

Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Αποφασισμένος για σκληρή δουλειά εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην πρώτη επίσημη προπόνηση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Βασίλης Σπανούλης. Με τον αρχηγό του Θρύλου να τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα με πνεύμα νικητή, με χαρακτήρα και ρόλους.

Δηλώνοντας αρχικά: «Καινούργια χρονιά, ξεκινάμε πάλι μία νέα χρονιά γεμάτη φιλοδοξία και όνειρα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Αν αυτό το καλοκαίρι του θυμίζει την χρονιά του 2011, είπε: «Σίγουρα έχει κάποια κοινά στοιχεία, αλλά ποτέ καμία χρονιά δεν είναι ίδια. Μακάρι να εξελιχθεί το ίδιο καλά. Όπως ξέρετε και εσείς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, καινούργιοι ξένοι, νέος προπονητής καινούργια φιλοσοφία».

Σε ερώτηση με το αν θα πρέπει ο κόσμος να περιμένει να «σπάσει» τα ρεκόρ του Ναβάρο στην Ευρωλίγκα, απάντησε: «Εγώ περιμένω να τα πάει καλά η ομάδα και να πάρουμε τίτλους τη νέα χρονιά. Να παίξουμε καλό μπάσκετ και να έχουμε υγεία κάτι που μας έλειψε τα τελευταία χρόνια. Πάνω απ' όλα όπως ξέρετε καλά είναι η ομάδα και ομαδικοί τίτλοι και μετά οι προσωπικές φιλοδοξίες».

Αναφορικά με τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, τόνισε ο αρχηγός: «Υπάρχουν νεαροί ταλαντούχοι παίκτες και που παίζουν πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό μείγμα και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Να ενώσουμε τα στοιχεία που έχει ο καθένας και να τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Για τα καλά λόγια του Γκος προς το πρόσωπό του, αλλά και των υπολοίπων νέων παικτών, τόνισε: «Το θέμα είναι να κάνουμε μία ομάδα που να έχει πνεύμα νικητή, με χαρακτήρα και ρόλους και πάνω απ' όλους να είναι το καλό της ομάδας. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσει και ο καθένας να έχει την προσωπική του επιτυχία».

Παράλληλα, από τον Σπανούλη ζητήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του Ντέιβιντ Μπλατ ότι προτιμά να τον έχει παίκτη παρά αντίπαλο, σχολίασε: «Ευχαριστώ τον κόουτς για τα όμορφα λόγια, είναι ωραίο να ακούς τον προπονητή σου να μιλάει έτσι για εσένα. Εγώ αυτό που θα προσπαθήσω είναι να βοηθήσω να φέρουμε τίτλους στην ομάδα».

Όσον αφορά τον εαυτό του: «Είμαι καλά, ξεκουράστηκα. Είμαι έτοιμος για μία δύσκολη προετοιμασία και να βάλουμε πολλές ώρες δουλειάς στο γήπεδο. Είναι μία καινούργια ομάδα με νέα φιλοσοφία οπότε θέλουμε και χρόνο και μυαλό για να τα βγάλουμε αυτά στο γήπεδο και αυτό που θέλω είναι είμαι υγιής και να έχω το κορμί μου σε καλή κατάσταση».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ