ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο "μαθητής" του Σπανούλη, Γκος

Ο

Από την πρώτη κιόλας ημέρα όπου ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, εξέφρασε το θαυμασμό και την εκτίμησή του για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μάλιστα, όπως αναμενόταν, στη σημερινή πρώτη επίσημη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» για τη νέα σεζόν, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν διαρκώς με τον αρχηγό του Θρύλου, αποδεικνύοντας ότι θέλει να μάθει πολλά δίπλα σε έναν εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το τόνισε, άλλωστε, και στις δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας ότι: «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε τον Σπανούλη και εγώ ακόμη πιο τυχερός τον έχω δίπλα μου και θα μάθω περισσότερα με αυτόν μαζί».

Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος θα αγωνίζεται, τόσο στο «1», όσο και στο «2», παίζοντας είτε μαζί με τον «Kill-Bill», είτε δίνοντάς του ανάσες, δεν κρύβει την αναγνώρισή του και το σεβασμό προς τον αρχηγό, με τον οποίο έχουν γίνει αχώριστοι με το… καλημέρα.

Άλλωστε, πρόκειται για ένα δίδυμο που αν… δέσει, μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, κομμάτι πάνω στο οποίο δουλεύουν από την αρχή της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ