ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο στόχος είναι ένας!

Ο στόχος είναι ένας!

Αναμφισβήτητα, δύο χρόνια μακριά από τους τίτλους είναι πολλά για τον Ολυμπιακό. Για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, δηλαδή, όπου έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να κατακτάει τη μία κούπα μετά την άλλη.

Το τρέχον καλοκαίρι, λοιπόν, το οποίο ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν σημαντικά, σε όλες τις θέσεις, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη, αντίστοιχα.

Ο Θρύλος ενισχύθηκε με παίκτες ιδιαίτερα ταλαντούχους, μικρής ηλικίας, οι οποίοι έχουν σοιν τοις άλλοις μεγάλες φιλοδοξίες, σε ατομικό και συνάμα σε συλλογικό επίπεδο. Πρόκειται κατά βάση για παίκτες που βλέπουν τον Ολυμπιακό σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και να… εκτοξευθούν, όπως τόσοι και τόσοι.

Ωστόσο, κοινός στόχος όλων, παλιών και νέων, είναι η κατάκτηση τίτλων. Ήταν άλλωστε εμφανές και στις δηλώσεις όπου έγιναν στην πρώτη επίσημη προπόνηση των Πειραιωτών στο ΣΕΦ, το απόγευμα της Παρασκευής. Άπαντες εξέφρασαν την επιθυμία τους να επιστρέψει ο Θρύλος στις επιτυχίες, ύστερα από ένα… διάλειμμα 2 ετών.

Όλοι γνωρίζουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που υπάρχουν σε ένα κλαμπ σαν τον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουν πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος της ομάδας. Και όλοι φάνηκαν να γνωρίζουν που έχουν έρθει, όντας αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να επιστρέψει ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος εκεί όπου έχει συνηθίζει και αξίζει να βρίσκεται. Στην κορυφή…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ