ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εισιτήρια... τέλος για το Ολυμπιακός-Ρεάλ

Εισιτήρια... τέλος για το Ολυμπιακός-Ρεάλ

Στις 13-15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο τουρνουά Costa Del Sol, στην Ισπανία, στο οποίο εκτός των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγας, θα συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την «βασίλισσα» και κάτοχο της περσινής Ευρωλίγκας είναι τεράστιο. Κάτι που αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, από το γεγονός ότι τα εισιτήρια για το εν λόγω ματς εξαντλήθηκαν!

Άλλωστε, πρόκειται για ένα παιχνίδι, έστω και φιλικό, ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, το οποίο έχει ήδη προσελκύσει όλα τα βλέμματα.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του ματς του Θρύλου με την Μάλαγα των Ρόμπερτς και Ουίλτζερ, τα οποία ξεκινούν από 8 ευρώ. Και αναμένεται, με τη σειρά τους, να γίνουν ανάρπαστα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ