Πρώτος σκόρερ του Θρύλου ο Γκος
Την προετοιμασία του στο Μέτσοβο ολοκλήρωσε το Σάββατο (1/9) ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της ίδιας ημέρας επέστρεψε στη βάση του, την Αθήνα.
Κατά την 6ήμερη παραμονή των «ερυθρολεύκων» στην πόλη της Ηπείρου, λοιπόν, εκ των παικτών του Θρύλου όπου ξεχώρισαν με την απόδοσή τους, ήταν και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.
Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες το καλοκαίρι, ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στα δύο φιλικά που έδωσε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη, αντίστοιχα.
Για την ακρίβεια, κόντρα στον «Δικέφαλο», ο 24χρονος πλέι μέικερ σκόραρε 10 πόντους, (1τρ, 3 ριμπ. 4 ασ.), ενώ απέναντι στους «κίτρινους» τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους (2τρ. -1ριμπ.).
Όπως και να’ χει, ο κόσμος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου δεν έχει πάρει ακόμα… γεύση από τις ικανότητες του Γκος, μιας και τα φιλικά του Θρύλου ήταν κεκλεισμένων των θυρών.
Ωστόσο, αναμφισβήτητα, ο Ντέιβιντ Μπλατ πρέπει να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής του Αμερικανού, που αποτέλεσε διακαή… πόθο του το καλοκαίρι.









