ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πιο προσιτό πλέον το Παγκόσμιο"

Στη σημαντική νίκη επί της Σερβίας αναφέρθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα «Δύο Αοράκια» ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το Παγκόσμιο της Κίνας μοιάζει πιο προσιτό πλέον.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, που ήταν εκ των κορυφαίων της Ελλάδας, μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε αρχικά ότι: «Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε και την καλύτερη παράδοση. Μαζευτήκαμε λίγες ημέρες και τα δείγματα δεν ήταν θετικά. Ήταν σημαντικό που βγάλαμε πάθος και συγκεντρωθήκαμε. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε δείξει καλά δείγματα στην άμυνα, κακά τα ψέματα. Είχαμε πολλές αλληλοκαλύψεις και το συνδυάσαμε με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Συνεχίζουμε…».

Για το φιλικό με την Γαλλία, είπε: «Άλλο το φιλικό, άλλο το επίσημο… Δεν ήταν εμφάνιση αυτή με την Γαλλία. Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές προπονήσεις μαζί. Η Γαλλία είχε περισσότερη αθλητικότητα, ίσως ήταν καλύτερο στο φιλικό να έχει αβαντάζ».

Για την προσπάθεια που έκαναν τα άλλα παιδιά τον χειμώνα: «Τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά. Εμείς, με όλη την κατάσταση δυστυχώς δεν ήμασταν εδώ. Μακάρι να πάμε στο Παγκόσμιο».
Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι παιχνίδια που χτίζουν χαρακτήρα. Μοιάζει πιο προσιτό πλέον το Παγκόσμιο και πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη σεμνότητα».

Για μια διάκριση στο Παγκόσμιο, υπογράμμισε: «Τι να σας πω... Δεν ξέρω, είναι νωρίς ακόμα. Ήταν ένα θετικό παιχνίδι, υπάρχει ακόμα δρόμος. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε το καλοκαίρι».

Για το παιχνίδι με την Γεωργία: «Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πολύ. Όλοι πρέπει να βρεθούμε μεταξύ μας περισσότερο».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ