ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγωνιούν οι Βάσκοι για Μπουρούση

Αγωνιούν οι Βάσκοι για Μπουρούση

Εξαιρετικά πιθανό είναι πλέον, όσο πλησιάζουμε προς την Παρασκευή, το σενάριο να παραταχθεί η Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ για ν' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί "βαρόμετρο" για την ισπανική ομάδα στη φετινή Euroleague, δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον τραυματισμό, που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και η συμμετοχή στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του Top-16 στο Φάληρο κρίνεται από αμφίβολη έως... χλωμή!

Ο προπονητής της Λαμποράλ, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ξέρει πολύ καλά ότι δίχως τον Μπορούση, τα πράγματα δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό, γνωρίζει ωστόσο, εξίσου καλά πως είναι πολύ επικίνδυνο να ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή του καλύτερου ψηλού του, κάτι που θα σήμαινε ότι θα υποχρεωνόταν η βασκική ομάδα να παίξει για μεγάλο διάστημα χωρίς τον Μπουρούση.

Ο τραυματισμός του διεθνή Έλληνα σέντερ και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού είναι... ύπουλος, καθώς έχει χτυπήσει στον προσαγωγό και οι ενοχλήσεις δεν έχουν προς το παρόν υποχωρήσει πλήρως. Ίσως, δηλαδή, αν ο Μπουρούσης ζοριστεί αρκετά, να πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά ενόψει της συνέχειας της σεζόν, κάτι που ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο Περάσοβιτς.

Η ουσία είναι ότι αν η Λαμποράλ παραταχθεί τελικά δίχως τον Μπουρούση και συνυπολογίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ενισχυμένος στη γραμμή των ψηλών του με την προσθήκη του -έστω ανέτοιμου ακόμα- Χακίμ Γουόρικ, τα δεδομένα αλλάζουν προς όφελος των "ερυθρόλευκων" όσον αφορά τις "μάχες" κάτω από τα δύο καλάθια, οι οποίες εν πολλοίς δεν αποκλείεται να κρίνουν και το νικητή στο παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής στο ΣΕΦ...

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται...

    Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται...

    Απόψε (04/03, 21:45 - LIVE στο redking.gr), στο "φλεγόμενο" ΣΕΦ, κόντρα στη Λαμποράλ, ξεκινούν οι "τελικοί" του Top-16 για τον Θρύλο!

  • Με Μπουρούση στην αποστολή

    Με Μπουρούση στην αποστολή

    Ο Έλληνας διεθνής σέντερ έρχεται στην Ελλάδα με την βασκική ομάδα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, η συμμετοχή του ωστόσο, παραμένει αμφίβολη λόγω τραυματισμού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ