«Προπονούμαι για να είμαι μαχητής»
Διπλά χαρούμενος ο Ζακ ΛεΝτέι, τόσο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν Μονάχου όσο και για τη δική του απόδοση στο ματς:
«Ήταν καταπληκτικά. Ήθελα να φέρω ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα μου γιατί έπρεπε να νικήσουμε. Παλέψαμε για τις χαμένες μπάλες, βρήκαμε κοψίματα στην άμυνα και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση».
Σε ερώτηση για το αν του αρέσει να παίζει στο «4» ή στο «5», απάντησε: «Με ρωτάνε όλη μου τη ζωή γι αυτό. Περιγράφω τον εαυτό μου ως φόργουορντ που μπορεί να παίξει ως σέντερ. Αυτό κάνω όλη μου την καριέρα.
Προπονούμαι και εντός και εκτός καλαθιού για να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να φέρνω ενέργεια. Να είμαι μαχητής. Θέλω να κάνω λίγο απ' όλα και να βοηθάω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».









