ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στέλνουν «μηνύματα» μέχρι και με το Ρέθυμνο...

Στέλνουν «μηνύματα» μέχρι και με το Ρέθυμνο...

Άνετα και ωραία πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ρέθυμνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» από την αρχή είχαν πάρει μία καλή διαφορά απέναντι στους Κρητικούς και δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όμως ακόμη και σε ένα τέτοιο παιχνίδι είδαμε «ομορφιές» από τους διαιτητές...

Κατάφεραν να εξοργίσουν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και επίσης να ξεσηκώσουν τον όσο κόσμο ήταν στο κλειστό του Φαλήρου. Εκτός από το γεγονός ότι από την αρχή του αγώνα ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν πίστευε αυτά που έβλεπε ή καλύτερα αυτά που έδιναν οι διαιτητές...

Όσον αφορά τον Μιλουτίνοφ, συγκεκριμένα ο ρέφερι Σιμητόπουλος ήταν αυτός ο οποίος έκανε έξαλλο τον Σέρβο σέντερ των «ερυθρόλευκων».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού πραγματικά έφαγε αρκετό ξύλο από τους αντίπαλους ψηλούς διότι δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν αλλιώς. Και ο Σιμητόπουλος θέλησε να στείλει το... μήνυμά του στους Πειραιώτες με τις αποφάσεις τους.

Ιδιαίτερα σε δύο συνεχόμενες φάσεις έχουν γίνει πάνω από 3 φάουλ στον Μιλουτίνοφ από τους αντιπάλους και ο συγκεκριμένος ρέφερι αντί να δώσει κάποιο από τα φάουλ που έγιναν στον Σέρβο έδωσε την μπάλα στο Ρέθυμνο σφυρίζοντας 3 δευτερόλεπτα του Μιλουτίνοφ μέσα στη ρακέτα!

Και να φανταστεί κανείς πως ήταν το πρώτο ματς του συγκεκριμένου διαιτητή στην Α1 για φέτος...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ