ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν ο «Μίλου» είχε κάνει σμπαράλια την Εφές!

Όταν ο «Μίλου» είχε κάνει σμπαράλια την Εφές!

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές, στο ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, δίνει απόψε (18:45) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, με την οποία θα μείνουν σε τροχιά της πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Στο κομβικής σημασίας ματς με τους Τούρκους, λοιπόν, ένας εκ των παικτών του Θρύλου όπου η παρουσία του μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική, είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Κάτι που είχε συμβεί και στο ματς της περσινής σεζόν κόντρα στην Εφές, στο Φαληρικό κλειστό, για την κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Εκεί όπου ο Σέρβος σέντερ είχε πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Για την ακρίβεια, είχε σκοράρει 20 πόντους (8/9 δίποντα), έχοντας, παράλληλα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο!

Έτσι, ο «Μίλου» είχε συγκεντρώσει 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR), συνεισφέροντας τα μέγιστα στη νίκη των Πειραιωτών με 89-82!

Και απόψε, λοιπόν, ο Μιλουτίνοφ, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει επιθετικά και αμυντικά τον Ολυμπιακό, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ