ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έβγαλαν άκρη τελικά...

Έβγαλαν άκρη τελικά...

Πολύωρη ήταν η σύσκεψη που έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Λευκάδα, για τα μέτρα ασφαλείας και τάξης του Final-4 του Κυπέλλου στις Γυναίκες. Το πιο ενδιαφέρον, εκτός από όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν, ήταν η απουσία του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, Ολυμπιακός, ΠΑΟ και Αθηναϊκός συμμετείχαν κανονικά και η συνδρομή τους ήταν καθοριστική στις αποφάσεις που πάρθηκαν, σε συνεννόηση με την ΕΟΚ, την αστυνομία, το Δήμο Λευκάδας και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς.

Πολλά ειπώθηκαν για τα μέτρα τάξης και το σχέδιο που θα εφαρμόσει η αστυνομία, αν και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Και πάμε στις αποφάσεις: η καθεμία από τις 4 φιναλίστ ομάδες θα πάρει από 30 προσκλήσεις για τις ανάγκες των οπαδών της. Παράλληλα, για να λειτουργήσει το πλάνο της αστυνομίας, θα διατεθούν μόλις 750 εισιτήρια, ενώ η χωρητικότητα του κλειστού γυμναστηρίου του νησιού σχεδόν διπλάσια.

Ο Δήμος Λευκάδας θα αναλάβει την πώληση 400 εισιτήριων, ενώ θα πάρει θα πάρει 50 για τις ανάγκες του, όσα και η ΕΟΚ. Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος θα πάρει 30, ενώ άλλα 100 θα δοθούν στα σωματεία του νησιού. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10€ ανά ημέρα και αφορά και τα δύο ματς. Δηλαδή την Παρασκευή 18 Μαρτίου τους δύο ημιτελικούς, ενώ την Κυριακή 20/03 τον μικρό και τον μεγάλο τελικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ζωντανά το Final-4 του Κυπέλλου

    Ζωντανά το Final-4 του Κυπέλλου

    Από το Novasports 7 οι προσπάθειες που θα κάνουν οι "ερυθρόλευκες" για την 1η κούπα, στη Λευκάδα (18-20/03).

  • Παρασκευή η σύσκεψη

    Παρασκευή η σύσκεψη

    Στις 13:00 στη Λευκάδα για τα μέτρα ασφαλείας και την ομαλή διοργάνωση του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών

  • Στη Λευκάδα το Final Four

    Στη Λευκάδα το Final Four

    Στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού θα διεξαχθεί η τελική φάση του κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ