Δεν υπάρχει χρόνος, στις σκέψεις η Γκραν Κανάρια
Έχουμε πει ξανά ότι η διοργάνωση της Euroleague έχει γίνει έτσι που δεν έχουν και τόσο χρόνο οι παίκτες να μείνουν σε ένα ματς. Είτε σε αυτό έχουν νικήσει και θέλουν να το χαρούν, είτε έχουν γνωρίσει την ήττα και πρέπει να συζητήσουν τα αίτια.
Έτσι και στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να σταθούν στο παιχνίδι αυτό και να χαρούν το «διπλό» τους. Διότι είναι απ' αυτές τις... διαβολοβδομάδες των διπλών αγώνων στη διοργάνωση και με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα το μυαλό αμέσως «αλλάζει» για το ματς με την Γκραν Κανάρια στο ΣΕΦ, την Πέμπτη!
Αυτή είναι η διοργάνωση, έτσι πρέπει να προσαρμοστεί και ο Ολυμπιακός και φυσικά το κάνει.
Μάλιστα η αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό του Φαλήρου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία μετά τη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα, αφού για να κάνει τη διαφορά αυτό το «διπλό» θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθει η νίκη και στο δεύτερο σερί ματς του Θρύλου με ισπανική ομάδα.
Αυτό είναι κάτι που το είπαν και οι «ερυθρόλευκοι» σε δηλώσεις τους και συγκεκριμένα ο Έλληνας σέντερ της ομάδας, Γιώργος Μπόγρης.









