Θρύλος... κυρίαρχος!

Θρύλος... κυρίαρχος!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, φτάνοντας στο άνετο 98-77 επί της Γκραν Κανάρια. Μία νίκη που τον έφερε στο 9-5 και τον ανέβασε στην 4η θέση της Ευρωλίγκας.

Ο Θρύλος κυριάρχησε, επέβαλλε το ρυθμό του και έφτασε σε μία εύκολη νίκη, κάνοντας το 2/2 στη διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας, μιας και το βράδυ της Τρίτης νίκησε και την Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν καμία δυσκολία και έχοντας σε μεγάλη βραδιά αρκετούς αθλητές του (έξι παίκτες, ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Λεντέι, ο Μιλουτίνοφ, ο Γκος και ο Στρέλνιεκς είχαν διψήφιο αριθμό παικτών), πήραν την 3η συνεχόμενη νίκη τους στη διοργάνωση.

Στο 9-5, πλέον, ο Θρύλος και συνεχίζει. Επόμενος αντίπαλος είναι η Νταρουσάφακα, στην Τουρκία, στις 27 Δεκεμβρίου, για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ