«Πετάει» για την Πόλη
Την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (27/12) με την Νταρουσάφακα, στην Τουρκία, ολοκλήρωσε ανήμερα των Χριστουγέννων (25/10) ο Ολυμπιακός.
Το πρωί της Τετάρτης (26/12), λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Με την πτήση να είναι προγραμματισμένη για τις 09:55.
Φυσικά, στόχος του Θρύλου είναι να πάρει το «διπλό» και συνάμα την 10η νίκη του στην Ευρωλίγκα, αλλά και την 4η διαδοχική. Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά φέτος, σε περίπτωση που οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Θυμίζουμε, κανονικά με την αποστολή των Πειραιωτών θα ταξιδέψει και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ.







