ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήταν παράνοια ο Θρύλος και τον ξεφτίλισε!

Ήταν παράνοια ο Θρύλος και τον ξεφτίλισε!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Έπαιξε όπως έπρεπε και νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 79-65 για τη 16η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς που έφτασε τη διαφορά μέχρι και 21 πόντους!

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν όπως έπρεπε στο παρκέ, με πάθος και ψυχή για να πάρουν τη νίκη και παράλληλα να καλύψουν τη διαφορά από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ για τη διοργάνωση αν και δεν υπάρχει καμία περίπτωση ισοβαθμίας έτσι όπως είναι τα πράγματα.

Η εμφάνιση του Θρύλου ήταν «γεμάτη» με τους παλιούς να είναι αυτοί οι οποίοι πήραν την ομάδα πάνω τους και οδήγησαν όλους τους υπόλοιπους προς την εύκολη νίκη.

Ο Θρύλος είχε έναν εκπληκτικό Μιλουτίνοφ, ενώ συγκλονιστικοί ήταν και οι Πρίντεζης, Στρέλνιεκς και Παπανικολάου!

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ!
Έκανε ό,τι ήθελε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο παρκέ απέναντι στους παίκτες του Παναθηναϊκού! Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» ήταν εκπληκτικός και από την αρχή έβαλε τους «πράσινους» στα καλάθια σε επίθεση και άμυνα! Μάζευε όλα τα ριμπάουντ έχοντας πολλά και επιθετικά, δίνοντας διπλές επιθέσεις στην ομάδα του Πειραιά.

Τελείωσε το δεκάλεπτο με 8 πόντους, έχοντας σημειώσει τους μισούς όλης της ομάδας αφού η περίοδος έληξε με 16-14, ενώ παράλληλα μάζεψε 5 ριμπάουντ και ακολούθησε ο Πρίντεζης με 5 πόντους, 3 επιθετικά ριμπάουντ και 3 ασίστ!

Παρότι καλύτεροι οι Πειραιώτες η διαφορά ήταν μόλις 2 πόντοι υπέρ του Ολυμπιακού και το μεγάλο ξέσπασμα ήρθε στο δεύτερο δεκάλεπτο.

ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ +16, «ΜΠΗΚΑΝ» ΚΑΙ ΟΙ «ΠΑΠ», ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κατάφερε να εκτοξεύσει τη διαφορά του και να φτάσει αρχικά μέχρι το +15 με σκορ 36-21, ενώ τελείωσε το ημίχρονο στο +16 με 41-25! Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι, έπαιξαν τρομερή άμυνα, ενώ στην επίθεση έβαλαν τα περισσότερα σουτ και κατάφεραν να κερδίσουν το δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 25-11!

Στην επίθεση του Θρύλου στο δεύτερο δεκάλεπτο «μπήκαν» και οι Παπανικολάου, Στρέλνιεκς, Γκος οι οποίοι τελείωσαν το ημίχρονο με 6, 8 και 7 αντίστοιχα, με τον «Παπ» όμως να κάνει τρομερή δουλειά και στην άμυνα του Ολυμπιακού.

ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΑ
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε με την ίδια φιλοσοφία και κατάφερε να κερδίσει και αυτή την περίοδο του ματς, παρά το γεγονός ότι στα περισσότερα ματς του φέτος το τρίτο δεκάλεπτο είναι το κακό του.

Ο Στρέλνιεκς συνέχισε στην επίθεση να τα βάζει όλα και έφτασε τους 16 πόντους με 4/5 τρίποντα!

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν καλή άμυνα δεχόμενοι 15 πόντους και στην επίθεση σημείωσαν 18 μεγαλώνοντας έτσι τη διαφορά τους στο +19 με σκορ 59-40!

ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ
Στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός χαλάρωσε κάπως και αυτό φάνηκε από το το γεγονός ότι έχασε με επιμέρους σκορ 25-20 υπέρ του Παναθηναϊκού. Αλλά παρόλα αυτά έκανε αυτό που ήθελε. Ξεπέρασε την ήττα που είχε στον πρώτο γύρο της Euroleague στο ΟΑΚΑ τελειώνοντας το ματς στο +14, ενώ στο ΟΑΚΑ είχε ηττηθεί με 13 πόντους.

Έτσι το ματς τελείωσε με τους Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς να τελειώνουν 18 πόντους και τους Παπανικολάου, Πρίντεζη με 12 και 11 αντίστοιχα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο ματς ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, στον Μάντζαρη ο οποίος αγωνίστηκε 16 λεπτά και βοήθησε σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι του Θρύλου, αλλά και στο δημιουργικό.

 

PHOTO GALLERY

Ήταν παράνοια ο Θρύλος και τον ξεφτίλισε!
Ήταν παράνοια ο Θρύλος και τον ξεφτίλισε!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ