Τρεις νίκες, μία ήττα
Θετική παρουσία είχε η ομάδα των Ακαδημιών μπάσκετ κοριτσιών του Ολυμπιακού, στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου 2019, με τη συμμετοχή εννιά ομάδων.
Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες της Μάρθας Αργυρίου και αντιμετώπισαν τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τον Αστέρα Καβάλας, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με τελικό απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα, δίνοντας στη Μάρθα Αργυρίου, την προπονήτρια του τμήματος, την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούσαν οι αθλήτριες: Θεοδώρα Φλόκα, Δέσποινα Παπαγεωργίου, Κρίστα Χαρούνι, Ιωάννα Παπακώστα, Έλλη Κεφάλα, Αρίνα Μολτσάνοβα, Μυρτώ Δραμιτινού, Ναταλία Καραπατάκη, Άννα Σιδερίδου, Αγγελική Κοιτσάνου, Κέλλυ Σκεπαρνιά, Όλγα Κανελλάκου.
Η προπονήτρια του τμήματος, Μάρθα Αργυρίου, δήλωσε: «Οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα κορίτσια μας ήταν σημαντικές. Έπαιξαν αντίπαλες με ομάδες του Βορρά, πέρασαν τρεις ημέρες μαζί και δέθηκαν περισσότερο σαν ομάδα και βελτιώθηκαν πολύ στο ομαδικό παιχνίδι. Συνεχίζουμε την δουλειά μας».
Τα αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 49-70
Άρης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 39-51
Αστέρας Καβάλας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 51-59
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Κρόνος Αγίου Δημητρίου 32-60











