ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Ο δίκαιος Ντέιβιντ Μπλατ

Ο δίκαιος Ντέιβιντ Μπλατ

Σίγουρα στις ομάδες πάντα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους από τον εκάστοτε προπονητή τους, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό έχει πλάνο για όλους τους παίκτες του.

Είναι κάτι το οποίο έχει δείξει από την αρχή της σεζόν και όσο «τσουλάει» η αγωνιστική περίοδος συνεχίζει να φαίνεται στην πράξη.

Παίκτες οι οποίοι μπορεί να μην αγωνιζόντουσαν καν σε ματς Ελλάδας ή Ευρώπης, τώρα έχουν βρει τον χρόνο τους στην ομάδα και αποτελούν σημαντικά κομμάτια των «ερυθρόλευκων».

Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, για τον οποίο κάποιοι πίστευαν ότι ήταν εκτός πλάνων του κόουτς αλλά σε καμία περίπτωση ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε αυτό στο μυαλό του.

Περίμενε τη στιγμή του ο Έλληνας γκαρντ και στα τελευταία ματς είναι πάντα μέσα στις πρώτες επιλογές του κόουτς, ξεκινώντας μάλιστα και στη βασική πεντάδα. Ίδια περίπτωση είναι και ο Γιώργος Μπόγρης.

Παίκτης ο οποίος όπως έχει πει και ο κόουτς «θα ήθελε να έχει ο κάθε προπονητής στην ομάδα του» και βλέποντας και ο Έλληνας σέντερ από την πλευρά του την εμπιστοσύνη του κόουτς, όλο και ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Τώρα πλέον αναμένει να μπει στο ροτέισον ο Δημήτρης Αγραβάνης ο οποίος έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ο Ντέιβιντ Μπλατ τον έχει σίγουρα στα πλάνα του κάτι που επίσης έχει τονίσει σε δηλώσεις του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ