ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όπως και πέρσι...

Όπως και πέρσι...
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Την Φενέρμπαχτσε, στην Τουρκία, για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αντιμετωπίζει την Πέμπτη (24/1) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φύγει με το κομβικής σημασίας «διπλό».

Όπως γίνεται αντιληπτό, το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Ωστόσο, ο Θρύλος το έχει κάνει ξανά μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Έχει πάρει ξανά την εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Κάτι, θυμίζουμε, όπου συνέβη, μεταξύ άλλων, και πέρσι. Όταν, για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν μεγάλη νίκη με 83-90. Ένα ματς στο οποίο ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος είχε σε εκπληκτική μέρα τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος είχε τελειώσει το ματς με 18 πόντους, συγκεντρώνοντας 19 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR).

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αναμένεται να παλέψει μέχρι τέλους κόντρα στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης, προκειμένου να φύγει από την Πόλη με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάνοντας, παράλληλα, ακόμη ένα βήμα για την κατάληψη μίας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων της βαθμολογίας.



 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ