«Ευχαριστούμε τον κόσμο, νίκη με Μακάμπι»

«Ευχαριστούμε τον κόσμο, νίκη με Μακάμπι»

Χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού επί του Ηφαίστου έμεινε ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος στάθηκε στους παίκτες που βοηθούν παρά τις ελλείψεις τραυματισμών. Παράλληλα, ο Λετονός φόργουορντ ευχαρίστησε τον κόσμο του Θρύλου και μίλησε για το ματς με τη Μακάμπι.

«Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δεν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τι συνέβη (σ.σ. με τη Μπαρτσελόνα), δεν κάναμε το παιχνίδι μας στην έδρα μας. Ήταν μια κακή εμφάνιση και πρέπει να καλύψουμε την ήττα αυτή με καλές εμφανίσεις.

Κάποιοι παίκτες είχαν τραυματισμούς, όμως υπάρχουν άλλοι εφτά παίκτες στον πάγκο που μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη γιατί δώσαμε τον καλό εαυτό μας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο».

Τέλος, ο Τίμα ανέφερε: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όμως. Θέλουμε για αρχή τη νίκη με την Μακάμπι και μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα».


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ