ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Μας πείσμωσε...»

«Μας πείσμωσε...»

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Καρόλο, στο ΣΕΦ (13/02, 17:00), μίλησε η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και τόνισε πως το κλειδί στον αγώνα είναι ο έλεγχος του ρυθμού. «Για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας θα αντιμετωπίσουμε την Carolo, μια πολύ σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα από την οποία ηττηθήκαμε στον πρώτο γύρο στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει και έχουμε βελτιώσει αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα καθώς επίσης έχουμε καταφέρει να έχουμε «διάρκεια» στο παιχνίδι μας γιατί αυτό ήταν κάτι που μας στοίχισε στην πρώτη αναμέτρηση μας με την Carolo. Επιπλέον η ομάδα έχει αποκτήσει πλέον την εμπειρία των παιχνιδιών στην Ευρωλίγκα.

Προερχόμαστε από μια ήττα που μας πλήγωσε αρκετά και ταυτόχρονα μας πείσμωσε. Θεωρώ ότι το κλειδί στο ματς της Τετάρτης θα είναι η άμυνα μας, η οποία είναι ένα από τα βασικά μας όπλα. Θα πρέπει να εκτελέσουμε σωστά την αμυντική τακτική που θα επιλέξουν οι προπονητές μας, να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού της Carolo, να σταματήσουμε το τρανζίσιόν τους  και να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού.

Αν μπορούσαμε να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας στην Ευρώπη, νομίζω ότι θα αυτός θα ήταν θετικός. Χωρίς να έχουμε την εμπειρία από την συγκεκριμένη διοργάνωση, η ομάδα παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα, έδειξε να παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τέλος και να βγάζει πάθος και ενέργεια. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε πετύχει περισσότερες νίκες γιατί αρκετά ματς τα χάσαμε στις λεπτομέρειες στο τέλος», δήλωσε αρχικά.

Για το τι μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Καρόλο και την Αβενίδα: «Από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Ευρωλίγκας θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε την καλή εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής και φυσικά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τις δύο αναμετρήσεις που μας έχουν μείνει. Το ταξίδι στην Ευρωλίγκας ήταν πολύ σημαντικό, αποκτήσαμε εμπειρίες και καινούργιες εικόνες, βελτιωθήκαμε ατομικά και ομαδικά, μας βοήθησε να δέσουμε σαν ομάδα και θεωρώ ότι μας έδειξε ότι η ομάδα μας αξίζει να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ