Παραιτείται ο Αναστόπουλος, αλλά για πόσο δεν λένε...

Παραιτείται ο Αναστόπουλος, αλλά για πόσο δεν λένε...

Έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες πως ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος με επιστολή του στην ΚΕΔ ζήτησε την εξαίρεσή του από τους αγώνες μέχρι νεωτέρας, για προσωπικούς του λόγους.

Κανείς όμως δεν λέει ή δεν ξέρει για πόσο καιρό... παραιτείται ο Αναστόπουλος και δεν θα σφυράει στους εγχώριους αγώνες.

Αυτό γιατί απλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος, ενώ υπάρχει και το σενάριο ότι πρόκειται να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του, αλλά από την άλλη σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μέλος της ΚΕΔ!

Με λίγα λόγια αν γίνει αυτό θα τον επιβραβεύσουν κιόλας για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια...

Τον διαιτητή που έχει κάνει τόσες «ομορφιές» με τις αποφάσεις του σε αγώνες και όλες φυσικά κατά του Ολυμπιακού, αλλά από την περασμένη Τετάρτη σε όλα αυτά θα μπουν ένα τέλος! Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και τους το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο!

Για να δούμε, έχει... ψωμί η ιστορία, το μόνο σίγουρο αυτό είναι...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ