ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απίστευτος Μπόγραρος: «Το όνειρο βγήκε αληθινό» (photo)

Απίστευτος Μπόγραρος: «Το όνειρο βγήκε αληθινό» (photo)

Μία τρομερή ανάρτηση στα Social Media για το όνειρό του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, το οποίο πραγματοποιήθηκε, έκανε ο Γιώργος Μπόγρης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος την Τρίτη (19/2) είχε τα γενέθλιά του, ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται παιδί με το «ερυθρόλευκο» κασκόλ και έγραψε:

«...30 ψηλέ μου και ξέρεις κάτι? Το όνειρο βγήκε αληθινό. Η ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος γράφει Μπόγρης 31.  Είμαι ευλογημένος που έχω μια οικογένεια που με στήριξε και δε μου στέρησε το δικαίωμα να ονειρευτώ, αλλά με ώθησε να ανοίξω τα φτερά μου. Κέρδισα τη θέση στην ομάδα που ονειρευόμουν παρ' όλες τις δυσκολίες, τη μοναξιά, την αμφισβήτηση. 

Αν μπορώ και είμαι σε θέση να συμβουλέψω: Μην τα παρατήσετε ποτέ. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να είστε ειλικρινείς, συγκεντρωμένοι στο στόχο, να χαίρεστε τη στιγμή και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση, γιατί οι καλοί δε χάνονται ποτέ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μπόγρη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

...30 ψηλέ μου και ξέρεις κάτι? Το όνειρο βγήκε αληθινό. Η ερυθρόλευκη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος γράφει Μπόγρης 31. Ειμαι ευλογημενος που έχω μια οικογενεια που με στηριξε και δε μου στερησε το δικαιωμα να ονειρευτώ, αλλά με ωθησε να ανοίξω τα φτερα μου. Κέρδισα τη θέση στην όμαδα που ονειρευόμουν παρ' όλες τις δυσκολίες,τη μοναξιά, την αμφισβήτηση. Αν μπορώ και είμαι σε θέση να συμβουλέψω: Μην τα παρατήσετε ποτέ. Να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να είστε ειλικρινείς, συγκεντρωμένοι στο στόχο, να χαίρεστε τη στιγμή και να θυμάστε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση, γιατί οι καλοί δε χάνονται ποτέ. Σας ευχαριστω όλους για τις ευχες. #30_years_bogrinho #thimamai_akoma #imoun_paidaki #birthdayboy #redisthecolor #ημουν_νιος_και_γερασα #ποιοοοοος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις 19 Φεβ, 2019 στις 2:13 μμ PST

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ