Μοναδικό κέρδος ο ΛεΝτέι
Όπως έχει γίνει αντιληπτό σε όλους, το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κακό… φεγγάρι, γεγονός που αποδεικνύεται από τις 5 διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα.
Ωστόσο, στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΣΕΦ, μπορεί να πει κανείς ότι υπήρξε και ένα κέρδος για τους «ερυθρόλευκους», που «ακούει» στο όνομα του Ζακ ΛεΝτέι.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ αγωνίστηκε για 26:36, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 28 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR)!
Μία εμφάνιση που χρειαζόταν ο ΛεΝτέι και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια είχε κινηθεί σε… ρηχά νερά.
Για την ακρίβεια, είχε σκοράρει 6 πόντους κόντρα στη Φενέρ (εκτός), 6 κόντρα στη Μακάμπι (εκτός) και 4 κόντρα στην Εφές (εκτός). Ωστόσο, κόντρα στους Ρώσους ήταν εξαιρετικός, δίχως όμως, να καταφέρει μέσω της εμφάνισής του να δώσει τη νίκη στον Θρύλο.







