ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άλλα ντ' άλλων από τον Βασιλειάδη...

Άλλα ντ' άλλων από τον Βασιλειάδη...

Τις πρώτες ημέρες απέφευγε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, να μιλήσει για το θέμα ξένων διαιτητών στο μπάσκετ, κάτι το οποίο ζητάει ο Ολυμπιακός, αλλά τώρα είπε να μιλήσει.

Βέβαια και που μίλησε δεν βγήκε τίποτα, αφού ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε τι είπε!

Από τη μία είπε ότι υπάρχουν σκιές στο μπάσκετ με τη διαιτησία: «Υπάρχει μια συζήτηση για το θέμα διαιτησίας. Γι' αυτό δεν μπορεί ο νομοθέτης να κάνει κάτι, είναι θέμα της ομοσπονδίας. Υπάρχουν παράπονα, φωνές και σκιές. Για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία πρέπει να φύγουν οι σκιές.

Αλλά από την άλλη μίλησε για καθαρό περιβάλλον στην ομοσπονδία του μπάσκετ, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι αρνητικός με τους ξένους διαιτητές:

«Η ομοσπονδία πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για ένα καθαρό περιβάλλον, ώστε να μην μπορεί κανένας να πει οτιδήποτε. Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε και περιμένω από την ΕΟΚ τις κινήσεις της. Δεν συμφωνώ με τους ξένους διαιτητές.

Προφανώς και δεν επιτρέπεται η ομοσπονδία να υποχωρεί σε πιέσεις, αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα πρέπει η ομοσπονδία να παίρνει κάθε μέτρο και εμείς να ασκούμε πιέσεις για να διασφαλίσουμε μια κανονικότητα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ