ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα»

«Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα»

Στην απώλεια του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στα μισά του β’ οκταλέπτου, στάθηκε ο Κεστούτις Κεμζούρα, άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ. «Χάσαμε τον Σπανούλη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μας έδινε επιλογές. Μετά δεν είχαμε καθόλου καλές επιλογές. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεν σκοράραμε ακόμα και όταν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Δεν είχαμε καλά ποσοστά στα τρίποντα. Αυτό έχει να κάνει και με το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να μπουν τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν έχουμε καλές επιλογές στα σουτ τριών πόντων. Η Αρμάνι έχει παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν για τον εαυτό τους, όπως είναι ο Τζέιμς. Αυτό δεν το έχουμε εμείς.

Είναι σαν κάθε παιχνίδι αυτό απέναντι στην Μπάγερν. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς, είναι σαν κάθε παιχνίδι. Θα το προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Οι παίκτες ξέρουν την κρισιμότητα του αγώνα».

Για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη: «Ακόμα δεν έχουμε κάτι για τον τραυματισμό του. Θα δούμε. Θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Θα δούμε εάν κάνουμε εσωτερικές αλλαγές για να καλύψουμε το κενό του».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ