ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αίσχος: Έφτυσε τον Σκινδήλια ο Γιαννακόπουλος!

Αίσχος: Έφτυσε τον Σκινδήλια ο Γιαννακόπουλος!

Ό,τι και να πει κανείς για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα είναι πραγματικά λίγο. Ο άνθρωπος φροντίζει συνεχώς να ξεπερνάει τον εαυτό του, αποδεικνύοντας ότι έχει και πιο… χαμηλά.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη που κάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο παράγοντας του Παναθηναϊκού είχε έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με τον Γιώργο Σκινδήλια. Αμφότεροι βγήκαν εκτός αιθούσης προκειμένου να ηρεμήσουν και κάπου εκεί, ο Γιαννακόπουλος πλησίασε και… έφτυσε τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Μία ντροπιαστική και αισχρή κίνηση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να κινηθεί απειλητικά ο παράγοντας του Θρύλου προς τον... φίλαθλο των «πρασίνων».

Εξερχόμενος, λοιπόν, από το γραφείο του Υφυπουργού, ο Γιαννακόπουλος ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι: «Καταγγέλλω πως με χτύπησε ο Σκινδήλιας και με απείλησε ο Αγγελόπουλος. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του Υφυπουργού που δεν με προστάτεψε και δεν με υπερασπίστηκε. Το έστησε όλο αυτό το σόου. Ήταν σόου του Υπουργού». Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλεσε «πορνόγερο» τον Σκινδήλια.

Φεύγοντας, ανέφερε σε απειλητικό τόνο: «Θα τα πούμε, θα τα πούμε». Όπως και να ‘χει, η θέση του Ολυμπιακού είναι ότι: «Εμείς έχουμε σύσκεψη δεν κάνουμε σόου».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ