ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Επάνω, ήταν εγχειρισμένος. Μετά, βρισιές, απειλές με τους μπράβους και... όλα καλά!

Επάνω, ήταν εγχειρισμένος. Μετά, βρισιές, απειλές με τους μπράβους και... όλα καλά!

Αποφασισμένος να δώσει… σόου ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόσο κατά τη συνεδρίαση στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη, όσο και μετά την αποχώρησή του από αυτή.

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας του Παναθηναϊκού περίμενε τους αδερφούς Αγγελόπουλους κάτω από το Υπουργείο, προκαλώντας τους να παίξουν ξύλο. Φυσικά, δεν ήταν μόνος του, είχε μαζί του και τους μπράβους του, την προσωπική του φρουρά.

Πάνω στο γραφείο ήταν εγχειρισμένος και χτυπημένος όπως έλεγε, αλλά μετά… όλα καλά. Ήταν σε θέση να δει τους μπράβους του αναλαμβάνουν δράση.

Φυσικά, το σόου περιελάμβανε φωνές, βρισιές,  ακόμη και… live μετάδοση στο Instagram. Τόσο… περήφανος ήταν ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» για τα κατορθώματά του, φωνάζοντας ότι οι πρόεδροι του Θρύλου έφυγαν με συνοδεία της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία, λοιπόν, ναι, πήγε πήγε στους Αγγελόπουλους και τους είπε να τους βγάλει από την πίσω πόρτα. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όμως, απάντησε στις έξαλλες φωνές του Γιαννακόπουλου με χαμόγελο, λέγοντάς του: «Καληνύχτα, Δημήτρη», απαντώντας στους αστυνομικούς: «Δεν θα είστε στα καλά σας. Από μπροστά θα βγούμε. Κακώς ήρθατε κιόλας».

Αντί, λοιπόν, η Αστυνομία να πάει να μαζέψει αυτόν που έβριζε, ούρλιαζε και απειλούσε, πήγε στους Αγγελόπουλους!

Τα συμπεράσματα, δικά σας… 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ