ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τα επεισόδια στη Λευκάδα άφαντοι, αλλά η καταγγελία στην ΕΦΙΠ σας μάρανε!

Για τα επεισόδια στη Λευκάδα άφαντοι, αλλά η καταγγελία στην ΕΦΙΠ σας μάρανε!

Είναι να γελάς, πραγματικά. Ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν στον Παναθηναϊκό την απώλεια και αυτού του Κυπέλλου στο μπάσκετ. Ξέρετε τι είναι να ψάχνεις μια κούπα και να μην την βρίσκεις. Τι να κάνει και ο Μιχαλαριάς στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό; Μια κούπα θέλει, να ποζάρει, να βγει μπροστά, να δείξει ότι κάτι κάνει.

Κανένας από τον Παναθηναϊκό δεν καταδίκασε τα επεισόδια στη Λευκάδα. Δεν είχαν το σθένος να βγουν μπροστά και να πουν κάτι. Κάθε άλλο. Τίποτα. Άφαντοι. Σαν να μην έγινε τίποτα. Ποτέ επεισόδια, ποτέ μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού και επίθεση στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν Ολυμπιακοί.

Έτσι είναι. Και τώρα, πάει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και κάνει καταγγελία στην ΕΦΙΠ κατά της προπονήτριας του Ολυμπιακού, Ελένης Καπογιάννη για μια ατάκα της στη συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΦΩΣ».

Προσβάλανε λέει τα παρακάτω λόγια: «Μαλάκες, παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε και ας χάσετε. Να πλησιάσουμε τον χαρακτήρα μας, όμως, τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού δέκα φορές να τις αντιμετωπίσετε, δέκα φορές θα τις γαμ…τε»!

Να σας πούμε τι καταλαβαίνουμε; Αξία έδωσε στο σύλλογο του Παναθηναϊκού και το σήμα του. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά όταν υπάρχει πόνος και πίκρα, το καταλαβαίνουμε. Σας νιώθουμε. Μόλις πάρει και το πρωτάθλημα η Καπογιάννη και πιο άνετα μάλιστα, τι θα κάνετε; 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η εξήγηση της Καπογιάννη

    Η εξήγηση της Καπογιάννη

    Η κόουτς του Θρύλου μέσω του "Action 24" διευκρίνησε τα πράγματα και τόνισε πως με τον ντόρο που έγινε έχει χαθεί η ουσία!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ