ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προσκυνάει η "Βασίλισσα"!

Προσκυνάει η

Φτάσαμε τρεις... στροφές πριν την ολοκλήρωση του Top-16 της Euroleague. Ο Ολυμπιακός είναι σε δύσκολη θέση, είναι με την πλάτη στον τοίχο, αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση στα play off.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπροστά τους τρεις ακόμα "τελικούς"... Περιμένουν, βέβαια, κι ένα... στραβοπάτημα της Μπάμπεργκ (σ.σ. χθες νίκησε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός έδρας), κοινή πεποίθηση ωστόσο, είναι ότι αν οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν το 3x3 μέχρι το τέλος του Top-16, η πρόκριση θα έρθει...

Δύο είναι τα δεδομένα... Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει απόψε (25/02, 21:45 - LIVE στο redking.gr), στο κατάμεστο ΣΕΦ, τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το ίδιο πρέπει να κάνει και την άλλη εβδομάδα, στη Ρωσία, απέναντι στη Χίμκι, αλλά και την τελευταία αγωνιστική, ξανά στο ΣΕΦ, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παράλληλα, η Μπάμπεργκ πρέπει να χάσει ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της, στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και στη Γερμανία με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πάντως, δεν κοιτούν τι κάνουν οι Γερμανοί... Κοιτούν μόνο τι πρέπει να κάνουν εκείνοι, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο περσινός τελικός της διοργάνωσης μεταφέρεται απόψε στον Πειραιά και στο ΣΕΦ, το οποίο θα "φλέγεται" από τους οπαδούς των πρωταθλητών! 

Ο κόουτς "Σφαιρό" δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ματ Λοτζέσκι και Γιάννη Αθηναίου (ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα), έχει ωστόσο, όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και αποφασισμένους να δείξουν -για μια ακόμα φορά- στους Μαδριλένους την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγκάζοντας την "Βασίλισσα της Ευρώπης" να υποκλιθεί...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ