ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν κρατιέται πλέον ο Γιάνγκ!

Δεν κρατιέται πλέον ο Γιάνγκ!

Το 'χουμε ξαναπεί και δεν θα πάψουμε να το λέμε... Αν ο Ολυμπιακός είχε φέτος τον Πάτρικ Γιανγκ δεν θα είχε αντίπαλο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στην Euroleague!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε "χτίσει" ολόκληρη την ομάδα πάνω στον θηριώδη Αμερικανό σέντερ, όπως βέβαια και η διοίκηση, η οποία "επένδυσε" στο πρόσωπο του Γιανγκ...

Ο τραυματισμός του "θηρίου" άλλαξε τις ισορροπίες και πλήγωσε σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό... Παρ' όλ' αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" μπαίνουν στην τελική ευθεία της σεζόν και ακόμα είναι "ζωντανοί"! 

Ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την πρώτη θέση στην regular season στο πρωτάθλημα, ενώ απομένουν δύο "τελικοί" στο Top-16 της Euroleague προκειμένου οι "ερυθρόλευκοι" να δώσουν το "παρών" στα play off της κορυφαίας διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο Θρύλος είναι όρθιος και θα παλέψει μέχρι τέλους για να τα καταφέρει... Αυτός, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από το να περιμένει, είναι ο Πάτρικ Γιανγκ! Ο Αμερικανός μοιάζει με... θηρίο στο κλουβί, καθώς ξέρει και ο ίδιος ότι ο Ολυμπιακός μ' αυτόν στο παρκέ θα ήταν "άλλη ομάδα"!

Έχει τρομερό πάθος, ζει κάθε παιχνίδι δίπλα από το παρκέ με την ίδια ένταση, που το ζουν οι συμπαίκτες του! Θέλει να μπει και να παίξει! Να καρφώσει, να πάρει ριμπάουντ, να κάνει μπλοκ, να τρέξει, να πηδήξει!.. 

Ο Γιανγκ περιμένει... Ανυπομονεί... Μετράει αντίστροφα! Ήδη φαντασιώνεται την επόμενη σεζόν... Που θα μπει -γερός και δυνατός!- στο παρκέ και θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα!

Δείτε το ποστάρισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

«Περήφανος για τα παιδιά για αυτό που έκαναν σήμερα (σ.σ. χθες)! Σπουδαία νίκη. Ανυπομονώ να βρεθώ μαζί τους την επόμενη χρονιά».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το... στοίχημα του Γιάνγκ

    Το... στοίχημα του Γιάνγκ

    Το "θηρίο" είναι αποφασισμένο τη νέα σεζόν να κάνει ρεκόρ στην Euroleague, στα κοψίματα!

  • Ο Γιανγκ και ο... λεμούριος! (photo)

    Ο Γιανγκ και ο... λεμούριος! (photo)

    Μια... ξεχωριστή selfie "ανέβασε" στο Instagram ο Αμερικανός σέντερ, με αφορμή την επίσκεψή του στο "Αττικό Πάρκο"

  • "Με τη στήριξή σας"

    Απών από τον "τελικό" ο Γιάνγκ, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους συμπαίκτες του.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ