ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη πριν τον Ολυμπιακό

Νίκη πριν τον Ολυμπιακό

Τρεις ημέρες πριν τον "τελικό" με το Θρύλο, την προσεχή Πέμπτη στη Μόσχα, η Χίμκι επικράτησε στην έδρα της 90-84 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την VTB League. Αυτή ήταν η 18η νίκη για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού σε 26 αναμετρήσεις στη διοργάνωση. Το ματς το "καθάρισε" από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ιβάνοβιτς μπήκε δυνατά, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο. Με σκορ, ανά δεκάλεπτο, 31-17 και 27-16, για να πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα 25 πόντων (58-33). Διάστημα που η κυριαρχία ήταν απόλυτη. Αλλά μετά η Χίμκι χαλάρωσε κάπως. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, επιτρέποντας στην Ζενίτ με ένα επί μέρους σκορ από το 20ό ως και το 30ό λεπτό 32-13, μειώνοντας στους 6 (71-65)!

Κάτι που δείχνει ότι στα κενά της διαστήματα, η ομάδα της Μόσχας μπορεί να πάει... καθίζηση κι αυτός είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Δηλαδή με "όπλο" την άμυνα, να κοιτάξει να κρατήσει το ματς με την Χίμκι στα δικά του επίπεδα.

Πρώτος σκόρερ για τους Μοσχοβίτες ο Σβεντ με 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Όγκουστιν και Ράις με 19 και 18, αντίστοιχα. Με τη Χίμκι να έχει 62% στα δίποντα, κάτι που πρέπει να προσέξει ο Θρύλος!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ