ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αντικείμενο λατρείας ο Σπανούλης! (video)

Αντικείμενο λατρείας ο Σπανούλης! (video)

Η αγάπη των πραγματικών φιλάθλων (όχι των ανεγκέφαλων κάφρων) και ο σεβασμός τους προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη είναι πραγματικά κάτι το εντυπωσιακό!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού "πολιορκήθηκε" έξω από το "Nick Galis Hall", χθες βράδυ, μετά το τέλος της συναρπαστικής αναμέτρησης των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Άρη, από εκατοντάδες θαυμαστές του, οι οποίοι τον περίμεναν υπομονετικά!

Όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του, να του πουν μια κουβέντα, να πάρουν ένα αυτόγραφο, να τον αγγίξουν και να του σφίξουν το χέρι!

Κι αυτός, παρά την κούρασή του, δεν αρνήθηκε σε κανέναν... Περίμενε για να δώσει χαρά σε όλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες... 

Ήταν μάλιστα, τόσο μεγάλη η... ζήτηση του Βασίλη Σπανούλη, που μέχρι και ο συμπαίκτης του, Κώστας Παπανικολάου, αποφάσισε να τον τρολάρει ζητώντας του κι αυτός να βγάλουν μαζί μια selfie!

Είναι στιγμές που καταλαβαίνει κανείς πόσο σπουδαίος αθλητής είναι ο Βασίλης Σπανούλης και πόσο θα λείψει, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά γενικότερα από τον ελληνικό αθλητισμό, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του...

Δείτε στο παρακάτω video πώς ο "Kill Bill" έγινε αντικείμενο λατρείας από τους φίλους του Άρη, μετά το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ